רוצים לצאת לטיול בצפון?
לא הייתי צריכה לשכנע את מיה וי
הם מיד הסכימו ואני כבר ידעתי מ
ארגנתי את הטיול וביום רביעי מו
אפי
התחנה הראשונה שלנו הייתה יענקל
עגלת אוכל שנמצאת בכניסה לקיבו
מגלים עולם ק
המקום עצמו מוצל ומעוצב, והאנשים? סופר נחמדים! מקום
יונתן ואני הזמנו כריכים ומיה עוגיית שוקולד צ'יפ ענקית הכל היה טרי וטעים.
אחרי הפסקה לארוחת הבוקר המשכנו לכיוון מושב כנף אליו הג
זאת הייתה
ריח הלבנדר מזכיר לי בית. בילדות בכל ארון בגדים הייתי מוצאת שקיקי בד מלאים פרחי לבנדר,
וכל בן משפחה שהיה מגיע מצרפת היה מביא איתו עוד שקיות ריחניות בבדים פרחוניים וסרט קטן.
כשמגיעים לשדה של דן ולילך אסרף מיד מבחינים בפריחה הסגולה והמשגעת,
רק הגענו וכבר כיבדו אותנו בתה לבנדר ועוגיות לבנדר טעימות, ודן הסביר לנו על גידול הלבנדר.
הקשבנו להסברים וצילמנו את הפריחה הסגולה והדבורים שעוברות בין פרח לפרח. חוויה.
ל"עזיזו – לבנדר בגולן" צריך לתאם הגעה מראש בטלפון 050-5871515
(הפריחה נמשכת רק עד סוף חודש יוני בערך, תלוי במזג האוויר)
ממושב כנף נסענו כרבע שעה לחוף
תוך דקות החלפנו את הבגדים לבגד
היה מעט אנשים והחוף היה שקט.
(יש לציין שהחוף עצמו נקי אבל השרותים והמלתחות מוזנחים מאוד)
זאת הייתה הפעם הראשונה שמיה ויונתן היו בכינרת,
"זה לא מים מלוחים?" הם שאלו מיד, רגילים לחוף פרישמן בתל אביב…
בצהריים ארזנו את המחצלת שלנו והמשכנו למושב רמות, למסעדת "מושבוצ"
פרוש השם מושבוצ הוא בעצם צורת ההתיישבות הראשונית של היישובים בגולן,
אורח חיים שהיה מורכב מחיי המושב וחיי הקיבוץ בטרם הוגדרו כיישובי קבע.
התפריט במסעדה מבוסס על מוצרים מקומיים ועונתיים ומבחר המנות בתפריט היה מרשים,
תוסיפו לזה גם את עיצוב המקום והצוות האדיב ונהנינו מארוחת צהריים מעולה,
ואנחנו מצטרפים להמלצות הרבות שראינו על המסעדה המצוינת.
(מומלץ להזמין מקום מראש בטלפון – 04-6795095)
כל נקודה בטיול הייתה מוצלחת וה
אב
לשמוע אותם מנהלים שי
ביומיום אנחנו שבויים במרוץ אחרי הזמן, צמודים למסכים,
וגם יום חופש אחד הזכיר לי כמה כיף לצאת מהשגרה.